Tarieven / Vergoedingen

Tarieven van psycholoog Joëlle Jaspers

Het is belangrijk dat we in de sessies voldoende tijd hebben zodat er ruimte is voor jou en we samen echt op weg kunnen gaan. Daarom duren mijn sessies een uur en niet – zoals je vaak ziet – drie kwartier.

Sessies van 60 minuten: € 90,-
Intakegesprek van 75 minuten: € 105,-
Als je zelfstandige bent en de sessies onder zakelijke kosten kan afboeken, zijn de bedragen excl. 21% BTW.

Vergoedingen

Veel zorgverzekeraars vergoeden de praktijk vanuit de aanvullende verzekering onder het kopje Alternatieve Geneeswijzen.

Dit heeft als voordeel dat je niet eerst je eigen risico van (minimaal) 385 euro hoeft op te maken. Je ontvangt dus direct een vergoeding vanaf het eerste gesprek.

Bovendien hoef je ook niet eerst naar de huisarts voor een verwijsbriefje, je kan direct een afspraak met me maken.

De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en ligt aan het pakket dat je hebt gekozen. Hier vind je een overzicht waarin je kunt lezen welke verzekeraars wat vergoeden.

Ik ben lid van de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen), tevens is mijn praktijk bij het RBCZ geregistreerd.

Het is heel afhankelijk van je klachten en doelen hoeveel sessies we nodig hebben. Jij bent altijd degene die besluit om door te gaan met sessies of niet. Ga uit van een gemiddelde zo tussen de 5 en 15 sessies. Soms heb je alleen een duwtje nodig in de goede richting en hebben we maar 1 of 2 sessies nodig. Soms kan het nodig zijn of vind je het prettig langer in therapie te zijn, dit is uiteraard ook mogelijk.

Betaling

De betaling van de sessies gebeurt bij voorkeur direct na de sessie via de pin, zodat we er allebei daarna niet meer over hoeven na te denken. Ik geef je dan meteen de factuur mee die je kan indienen bij je zorgverzekeraar. De betaling kan eventueel ook contant of via de bank gaan.

Afzeggen

De afspraak kan afgezegd worden of verzet, mits dit minimaal 24 uur voor de vastgestelde datum is.
Bij afmelding binnen 24 uur zal 100% in rekening gebracht worden.
Hoop op je begrip hiervoor.

Neem contact met mij op als je een afspraak wilt maken of vragen hebt.